preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Trsat" Rijeka

Login

 

Klikom se pokreće skidanje uputa za pristup Online roditeljskim sastancima

MS TEAMS

e-Dnevnik

Upisi u srednje škole

Korisne stranice

     

    

   

 

Kalendar
« Siječanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Vremenska prognoza

  Izvor: http://www.meteo-info.hr

Grad Rijeka

Riječki karneval

Korisni linkovi

 

Tražilica
RASPORED SATI

 

Vremenik ispita

Raspored informacija

                                                                                                                                         

Priloženi dokumenti:
Termini informacija.docx

ŠKOLSKO ZVONO

Priloženi dokumenti:
raspored trajanja nastave.docx

KATALOG UDŽBENIKA

Kalendar rada

Školski kurikulum

Arhiva naših vijesti

Brojač posjeta
Ispis statistike od 17. 4. 2017.

Ovaj mjesec: 1871
Ovaj tjedan: 392
Danas: 109
 

vijesti
Prijave (predbilježbe) za upis u 1. razred za školsku godinu 2022./2023.
Jadranka Perković-Sušanj / datum: 18. 1. 2022. 14:08

Dragi roditelji budućih prvašića,

Obavještavamo vas da će se prijave - predbilježbe djece za upis u 1.razred Osnovne škole Trsat odvijati od 24. do 28. siječnja putem elektronske pošte  upisi.ostrsat@gmail.com  ili  telefona (051) 452 874 za djecu rođenu od 1. travnja 2015. do 31. ožujka 2016. godine, kao i djecu kojoj je prošle školske godine odgođen upis u osnovnu školu ili iz drugih razloga nisu upisana u osnovnu školu, a školski su obveznici.

Ako dijete prijavljujete putem e-pošte, molim vas da prethodno ispunite OBRAZAC ZA PRIJAVU koji se nalazi na poveznici OPŠIRNIJE  te mi ga pošaljete na  upisi.ostrsat@gmail.com 

Roditelj, odnosno staratelj djeteta, koji želi ostvariti mogućnost prijevremenog upisa u prvi razred osnovne škole ili privremenog oslobađanja obveze upisa u 1. razred osnovne škole može dodatne informacije potražiti u Školi (putem telefona), na web stranicama Škole ili kod nadležnog školskog liječnika  dr Sandra Kresine  u Školskom dispanzeru, Kumičićeva 8.

S poštovanjem,

Jadranka Perković Sušanj, pedagoginja

 


[OPŠIRNIJE]Obavijest Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo
Sonja Lefler / datum: 13. 1. 2022. 10:16

Hrvatski zavod za javno zdravstvo objavio je Objedinjene revidirane preporuke o prioritetima za testiranje na SARS CoV-2, koje možete pročitati u priloženom dokumentu.


[OPŠIRNIJE]Dobrovoljno cijepljenje djece protiv COVID-19
Sonja Lefler / datum: 12. 12. 2021. 11:20

Poštovani roditelji,

Hrvatski zavod za javno zdravstvo objavio je dokument o dobrovoljnom cijepljenju djece protiv COVID_19 u dobi od 5 i više godina.

Dokument je u prilogu.


[OPŠIRNIJE]Dan pada Vukovara 18. studenog
Sonja Lefler / datum: 18. 11. 2021. 11:00

Na današnji se dan obilježava pad grada Vukovara, grada heroja Domovinskog rata, koji ove godine obilježava 30 godina od sloma obrane grada i agresije bivše JNA i paravojnih srpskih postrojba u kojoj je poginulo i nestalo 2717 hrvatskih branitelja i civila, a grad je gotovo sravnjen sa zemljom.


[OPŠIRNIJE]Dani sjećanja
Petra Predoević Zadković / datum: 18. 11. 2021. 10:13

Dana 18. studenog 2021. obilježavamo Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje.


[OPŠIRNIJE]Obavijest za roditelje
Sonja Lefler / datum: 16. 11. 2021. 12:57

Poštovani, 

s današnjim danom stupila je na snagu Odluka o uvođenju posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja... Stožera Civilne zaštite Republike Hrvatske od 12. studenog 2021, (Odluka u privitku). 

Temeljem točke 5. Odluke vidljivo je da sve odrasle osobe koje ulaze u školu također moraju imati covid potvrde o cijepljenju, preboljenju ili test na covid.

Stoga će se komunikacija s roditeljima odvijati putem telefona ili on line, osim u iznimnim slučajevima, a prema unaprijed zakazanim terminima i dogovorima.

Nadamo se da će posebne sigurnosne mjere doprinijeti da se situacija poboljša.


[OPŠIRNIJE]Jesenski odmor i prelazak na C model nastave
Jadranka Perković-Sušanj / datum: 29. 10. 2021. 11:10

Poštovani roditelji i dragi učenici,

najavljeni jesenski odmor učenika završit će se u srijedu 3. studenoga 2021.  Zbog trenutne epidemiološke situacije, prema suglasnosti Stožera civilne zaštite Grada Rijeke i prijedloga osnivača škola Grada Rijeke, u četvrtak 4. studenoga i petak 5. studenoga 2021. godine u svim osnovnim školama Grada Rijeke, za sve učenike od 1. do 8. razreda nastava će se odvijati na daljinu, prema modelu C.

Pod Opširnije, u priloženom dokumentu, pročitajte Suglasnost Stožera civilne zaštite Grada Rijeke.


[OPŠIRNIJE]Upute Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Ministarstva znanosti i obrazovanja
Jadranka Perković-Sušanj / datum: 29. 10. 2021. 11:05

Poštovani roditelji, dragi učenici,

molimo Vas da pažljivo pročitate priložene Upute Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Ministarstva znanosti i obrazovanja koje trebamo svakodnevno primjenjivati.

Pod Opširnije, u priloženom dokumentu,  dostupne su Upute za spriječavanje i suzbijanje epidemije bolesti COVID-19 vezano za rad predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola u školskoj godini 2021./2022. (Hrvatski zavod za javno zdravstvo i Ministarstvo znanosti i obrazovanja).


[OPŠIRNIJE]Obavijest za roditelje
Sonja Lefler / datum: 19. 9. 2021. 13:56

Poštovani roditelji,

svjedoci smo porasta broja slučajeva zaraze korona virusom, koji se u prilično velikom broju širi i među djecom.

Nakon dva tjedna nastave, već imamo 3 razredna odjela u izolaciji. U organizacijskom smislu, svi su učenici u razredima na propisanom razmaku, a tamo gdje to nije moguće, odvojeni su pregradama od pleksiglasa. U zajedničkim prostorima obvezni su nositi maske. 

S obzirom na zajednički cilj održavanja nastave u školi i izbjegavanja scenarija on-line nastave, molim Vas da postupate u skladu s preventivnim mjerama i zdravim razumom.

Kad je u kućanstvu u kojem dijete živi osoba koja sumnja da je zaražena, ili je pozitivna na Covid 19, apeliram na Vas da zbog prevencije zadržite i dijete kod kuće, iako nema simptome. Ono simptome može razviti kasnije, a ukolko dođe u školu, svi koji su bili u kontaktu s njim 48 sati prije toga moraju u izolaciju. Najčešće je nemoguće ustanoviti s kim je sve dijete bilo u dovoljno dugom i bliskom kontaktu tijekom ta 2 dana, te je izgledno da će u tim situacijama u izolaciju morati cijeli razred.

Svjesni ste toga da učenici ne sjede u školi neprestano nepomično u  svojoj klupi, već se kreću, izlaze na odmor, a poslije nastave idu u grupicama kući ili se druže, dok velik broj njih ide i na izvanškolske aktivnosti. Stoga je moguće da dijete proširi zarazu, iako nema simptome, na velik broj druge djece. 

Roditelji, ukoliko nemaju drugih rješenja i ne mogu dijete ostaviti samo kod kuće, prisiljeni su otići na bolovanje, i tako se problemi samo gomilaju.

Situacija u kojoj jesmo zahtijeva promišljeno i odgovorno ponašanje, osobito u smislu prevencije širenja epidemije Covid 19.

Pozivam Vas da nas podržite i u navedenim situacijama postupite oprezno, kako bismo zajedničkim naporima, bez uvođenja dodatnih  mjera, održali školu otvorenom. 


[OPŠIRNIJE]Obavijest roditeljima i učenicima
Sonja Lefler / datum: 14. 9. 2021. 09:21

Poštovani roditelji i učenici,

u prilogu se nalaze dva dokumenta našeg školskog liječnika Sandra Kresine, vezana za cijepljenje učenika, kao i program preventivnih mjera za ovu školsku godinu.


[OPŠIRNIJE]Obavijest za učenike i roditelje o početku nastavne godine 2021./2022.
Sonja Lefler / datum: 1. 9. 2021. 17:56

Dragi učenici i roditelji,

6. 09. 2021. započinje nova nastavna godina, još uvijek u okolnostima  prevencije širenja zaraze bolesti COVID 19, koja utječe na organizaciju rada škole.

Lijepa je vijest da ćemo svi krenuti u novu školsku godinu fizički prisutni u učionicama, čemu se istinski radujemo – ponovnom susretu nakon ljetnih praznika. Kako znate, sve će se te aktivnosti odvijati uz poseban oprez i poštivanje propisanih epidemioloških mjera, no ne sumnjam da ćemo ih uspješno savladati i prilagoditi se situaciji. Već nekoliko dana se u javnosti objavljuju prijedlozi mjera za osnovne škole, te se smatra da su one „popustile“ u odnosu na prošlu školsku godinu. Istina je da će biti moguće gotovo sve školske aktivnosti, pored redovne nastave, raditi uživo.

Ipak, još se ne možemo u potpunosti vratiti na „staro“, pa će i organizacija rada u ovoj školskoj godini zadržati neka prošlogodišnja obilježja.

U priloženom dokumentu nalaze se osnovne informacije o prvom nastavnom danu, produženom boravku, početku nastave i organizaciji rada škole koja je prilagođena preporukama HZJZ i Ministarstva znanosti i obrazovanja.

 


[OPŠIRNIJE]Obavijest roditeljima o nabavi udžbenika i ostalih obrazovnih nastavnih materijala za školsku 2021./2022. godinu
Neven Jerčinović / datum: 13. 7. 2021. 10:15

Temeljem Zakona o udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima za osnovnu i srednju školu, članka 14. , (NN116/2018-2288) sredstva za nabavu udžbenika za učenike osnovnih škola osiguravaju se u državnom proračunu. Učenici će udžbenike dobiti na početku školske godine, ukoliko su u ispravnom stanju vratili udžbenike koje su zadužili, ili podmirili trošak za izgubljeni ili oštećeni udžbenik na propisani način.

Temeljem članka 165., stavka 7., 8. i  9. navedenog Zakona druge obrazovne nastavne materijale nabavljaju roditelji prema popisu koji je naveden u prilogu. Na popisu se nalaze i obvezni nastavni materijali  (mapa za likovnu kulturu, kutija za tehničku kulturu, Atlas,  radne bilježnice  za izborne predmete).

Odluku o drugim obrazovnim  materijalima donijelo je Učiteljsko vijeće na sjednici 8.07.2021. Popisi su razvrstani prema razrednim  odjelima.

Ukoliko neki roditelj uskrati zatraženu suglasnost za nabavu drugih obrazovnih  materijala, treba se obratiti razredniku/ici početkom rujna 2021.


[OPŠIRNIJE]Obavijest za učenike i roditelje
Sonja Lefler / datum: 2. 6. 2021. 09:12

Poštovani učenici i roditelji,

prema Godišnjem planu i programu rada OŠ "Trsat", 4. lipnja 2021. (petak) nenastavni je dan. 

3. lipnja je Tijelovo, blagdan Republike Hrvatske, neradni dan, te se ponovno okupljamo u školi u ponedjeljak, 7. lipnja 2021.

Želimo Vam ugodno obiteljsko druženje.


[OPŠIRNIJE]Upis u 1. razred za školsku 2021./2022. godinu
Jadranka Perković-Sušanj / datum: 25. 5. 2021. 11:01

Poštovani roditelji/skrbnici,

obavještavamo vas da je završen postupak utvrđivanja psihofizičkog stanja djeteta u našoj školi (testiranje za upis u 1. razred  i sistematski pregled kod školskog liječnika te sastanak Stručnog povjerenstva škole). 

Sada slijedi upis u prvi razred Osnovne škole „Trsat“ za školsku 2021./2022. godinu.

Upis djece u Osnovnu školu „Trsat“ obavit će se u ponedjeljak, 14. lipnja 2021., u 17,00 sati u prostorijama škole.

U skladu s važećim epidemiološkim mjerama molimo da na upis dođe samo jedan roditelj i to s maskom. Prethodno kod kuće treba izmjeriti temperaturu, a mjerit ćemo ju i pri ulasku u školu. Isto tako, pri ulasku je potrebno dezinficirati ruke i obuću. Molimo da ponesete kemijsku olovku.

Ukoliko ste tek nedavno doselili na naše upisno područje ili ste obavili pregled i testiranje u nekoj drugoj školi, pri dolasku trebate donijeti Obrazac 5 iz škole u kojoj ste obavili testiranje.

Roditelji čija su djeca s našeg upisnog područja, ali se planiraju upisati u neku drugu školu, dobit će Obrazac 5 mailom i upis obaviti u drugoj školi u koju su podnijeli zahtjev za upis.

Stručna služba Škole


[OPŠIRNIJE]Poziv na skup radnika
Neven Jerčinović / datum: 18. 2. 2021. 16:33

Na temelju članka 141. stavka 2. Zakona o radu (Narodne novine broj 93/14, 127/17 i 98/19) i članka 2. stavka 6. Pravilnika o postupku izbora radničkog vijeća (Narodne novine, broj 3/16, 52/17 i 138/20) predlagateljica Petra Predoević Zadković, prof. saziva Skup radnika koji će se održati dana 26. veljače 2021. godine (petak). 

Molimo Vas da potvrdite svoj dolazak na Skup radnika, a u slučaju spriječenosti obavijestite Školu o opravdanom razlogu Vašega izostanka, putem e-maila Osnovne škole „Trsat“.

 

S poštovanjem,

 

Petra Predoević Zadković, prof.


[OPŠIRNIJE]PRIJEDLOG ZA IZBOR PREDSTAVINIKA RADNIKA U ŠKOLSKI ODBOR
Neven Jerčinović / datum: 11. 2. 2021. 14:49

Na temelju članka 141. stavka 2. Zakona o radu (»Narodne novine« broj 93/14, 127/17 I 98/19) sindikalna povjerenica Sindikata hrvatskih učitelja podnosi

 

-radnicima - svima

 

PRIJEDLOG ZA IZBOR PREDSTAVNIKA RADNIKA U ŠKOLSKI ODBOR

 

Ovaj je prijedlog na dan podnošenja objavljen na mrežnim stranicama i oglasnoj ploči Osnovne škole "Trsat".

 

Predlagateljica, sindikalna povjerenica Sindikata hrvatskih učitelja

Petra Predoević Zadković, prof.


[OPŠIRNIJE]Prijave za upis u 1. razred za školsku 2021./2022. godinu
Jadranka Perković-Sušanj / datum: 18. 1. 2021. 15:29

Poštovani roditelji/skrbnici budućih učenika 1. razreda!

Obavještavamo vas da će se od 25. siječnja 2021. do 29. siječnja 2021.  provoditi prijave za upis u 1. razred osnovne škole za školsku godinu  2021./2022. djece rođene od 1. travnja 2014. do 31. ožujka 2015., prema upisnim područjima za svaku školu tj.  prema prijavljenom mjestu prebivališta odnosno boravišta djeteta.

Roditelji prijavljuju dijete od ponedjeljka, 25. do petka, 29. siječnja 2021. godine u školu u koju pripada  prema upisnom području - Upisno područje OŠ „Trsat“  (Prilog 1)

Prijavu šaljete elektronskim putem na adresu: upisi.ostrsat@gmail.com

Ukoliko je neophodno moguće je, uz prethodnu najavu, prijavu obaviti i u školi (također od 25. do 29. siječnja 2021., od 9.00 do 13.00 sati), uz poštivanje epidemioloških mjera

Za sve nejasnoće možete nazvati telefon 051 452-874

Ostale važne informacije pogledajte pod opširnije!


[OPŠIRNIJE]Prijave za upis u 1. razred Osnovne škole „Trsat“ u školskoj 2021./2022. godini
Jadranka Perković-Sušanj / datum: 6. 1. 2021. 11:28

Poštovani roditelji budućih prvašića,

Prijave djece  za upis u 1. razred osnovne škole provodit će se od 25. do 29. siječnja 2021. godineViše o samom načinu prijave objavit ćemo u naredim tjednima.

Postupak utvrđivanja psihofizičkoga stanja djece prije upisa (liječnički pregled, psihologijsko testiranje) provodit će se u razdoblju od 31. ožujka do 15. lipnja tekuće godine, a za djecu s već utvrđenim teškoćama od 15. veljače do 15. travnja tekuće godine. Termine će svaki roditelj za svoje dijete dobiti prilikom prijave za upis.

Školski obveznici su djeca rođena od 01. travnja 2014. do 31. ožujka 2015. godine te djeca kojoj je odgođen upis u prvi razred osnovne škole u prošloj školskoj godini.  Roditelji/staratelji prijavljuju djecu za upis u prvi razred osnovne škole prema upisnim područjima za svaku osnovnu školu, a prema prijavljenom mjestu prebivališta odnosno boravišta djeteta.

Popis ulica upisnog područja za našu školu nalazi se u prilogu pod opširnije.

U prilogu se nalaze i dokumenti te obrasci Upravnog odjela za odgoj i obrazovanje u PGŽ vezano za upis u prvi razred u školskoj godini 2021./22.

Stručna služba škole


[OPŠIRNIJE]Izmjena odluke o kalendaru rada škole
Neven Jerčinović / datum: 23. 12. 2020. 13:35

Ministarstvo je donijelo odluku o izmjeni odluke o početku i završetku nastavne godine, broju radnih dana i trajanju odmora učenika osnovnih i srednjih škola za školsku godinu 2020./2021.


[OPŠIRNIJE]Obavijest o nastavku nastave na daljinu za učenike od 5. do 8. razreda
Jadranka Perković-Sušanj / datum: 11. 12. 2020. 13:36

Poštovani roditelji, dragi učenici

zbog aktualne epidemiološke situacije, prema odluci Stožera civilne zaštite PGŽ  i našeg osnivača  Grada Rijeke, od ponedjeljka 14. prosinca 2020. do srijede, 23. prosinca 2020. godine, u svim osnovnim školama Grada Rijeke za sve učenike  od 5. do 8. razreda nastava će se odvijati na daljinu.

Pozivamo sve učenike  da se i dalje,  prema rasporedu,  redovito uključuju i izvršavaju svoje aktivnosti u virtualnim učionicama  putem  aplikacije  Teams te da komuniciraju s učiteljima. 

Želimo vam uspješnu nastavu na daljinu do kraja prvog polugodišta.

Učenici razredne nastave (1. do 4. razred) i dalje će nastavu pohađati  u školi.

Planirani početak nastave u drugom polugodištu je ponedjeljak, 18. siječnja 2021. godine.

Za sve upite stojimo vam na raspolaganju

Srdačni pozdravi iz vaše škole


[OPŠIRNIJE]Obavijest roditeljima i učenicima 5. do 8. razreda - prijelaz na nastavu na daljinu
Jadranka Perković-Sušanj / datum: 30. 11. 2020. 12:26

Poštovani roditelji, dragi učenici,

budući da je tijekom vikenda došlo do značajnih promjena epidemiološke situacije, vezane uz pandemiju virusa COVID-19  među učenicima 5. do 8. razreda naše škole, dobili smo suglasnost  osnivača (Grad Rijeka)  te Stožera civilne zaštite Grada Rijeke za prijelaz na B model nastave u svim razrednim odjelima predmetne nastave.

Učenici od 5. do 8. razreda će od utorka, 1.12.2020. do petka, 11.12. 2020. nastavu pratiti na daljinu, preko aplikacije Microsoft Teams. 

Učenici od 5. do 8. razreda vraćaju se na  nastavu u školu u ponedjeljak, 14.12.2020. godine.  

 U slučaju eventualnih izmjena informacije ćete dobiti na vrijeme putem web stranice škole i razrednika. 

Molimo učenike  da se prema rasporedu  redovito uključuju i prate aplikaciju Teams, komuniciraju s učiteljima i izvršavaju predviđene školske obaveze. 

U slučaju eventualnih problema ili nejasnoća roditelji i učenici javit će se stručnoj službi škole i pedagoginji. 

Učenici razredne nastave (1. do 4. razred) i dalje će nastavu pohađati prema modelu A (nastava u školi), osim učenika koji su u samoizolaciji ili izolaciji.

 


[OPŠIRNIJE]Obavijest roditeljima i učenicima
Sonja Lefler / datum: 3. 9. 2020. 12:46

Dragi učenici i roditelji,

u ponedjeljak, 7. rujna 2020. godine započinje za sve nas nova nastavna godina. Prema svemu znanom, bit će izazovna i zahtjevna, no mi ćemo nastojati nositi se s novom situacijom najbolje što možemo, na korist naših učenika. 

Radujemo se nastavi "uživo", nadajući se da će takva potrajati do kraja nastavne godine, jer koliko god online nastava bila zahtjevna i teška za učenike, jednako je tako veliko opterećenje za učitelje.

Stoga, dobrodošli ponovno u školu, kako bismo, uz zajedništvo i uzajamnu pomoć ostvarili očekivani uspjeh.

U priloženim dokumentima nalaze se precizne upute o organizaciji nastave. 


[OPŠIRNIJE]Popis besplatnih obveznih udžbenika za školsku godinu 2020./2021. (naručuje škola)
Neven Jerčinović / datum: 15. 7. 2020. 14:04

[OPŠIRNIJE]Obavijest o programu produženog boravka u šk.god. 2020./2021.
Neven Jerčinović / datum: 10. 7. 2020. 09:33

Poštovani roditelji, 

u priloženom dokumentu nalazi se odluka Gradonačelnika o realizaciji programa produženog boravka u školskoj godini 2020./2021.

Za upis u produženi boravak potrebno je prikupiti slijedeću dokumentaciju:

- uvjerenje o prebivalištu za učenika i roditelja

- prosjek plaća za posljednja tri mjeseca - lipanj, srpanj i kolovoz (dohodak od
  nesamostalnog rada) ili godišnju poreznu prijavu; odrezak od mirovine; dokaz o
  statusu nezaposlenog (presliku radne knjižice ili potvrdu Zavoda za zapošljavanje)


[OPŠIRNIJE]Obavijest roditeljima o nabavi udžbenika i ostalog dodatnog nastavnog materijala za školsku 2020./21. godinu
Neven Jerčinović / datum: 9. 7. 2020. 23:57

Temeljem Zakona o udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima za osnovnu i srednju školu, članka 14., sredstva za nabavu udžbenika za učenike osnovnih škola osiguravaju se u državnom proračunu. Učenici će udžbenike dobiti na početku školske godine, ukoliko su u ispravnom stanju vratili udžbenike koje su zadužili, ili podmirili trošak na propisani način.

Dopunske nastavne materijale (radne bilježnice, likovne mape, kutije za tehničku kulturu) nabavljaju roditelji prema popisu koji je naveden u prilogu.

Ukoliko neki roditelj uskrati zatraženu suglasnost za nabavu dopunskih nastavnih materijala, treba se obratiti razredniku početkom rujna 2020.


[OPŠIRNIJE]Upisi u srednju školu
Jadranka Perković-Sušanj / datum: 2. 6. 2020. 17:20

 

Dragi učenici i roditelji osmog razreda,

 

znam da s nestrpljenjem očekujete upise u srednju školu. Stoga vas odmah upućujem na važne informacije koje možete pogledati na upisi.hr.

Više pogledajte pod OPŠIRNIJE


[OPŠIRNIJE]Upute za djecu i roditelje/skrbnike pri dolasku u ordinaciju školske i sveučilišne medicine
Jadranka Perković-Sušanj / datum: 11. 5. 2020. 07:43
Poštovani roditelji,
 
pod OPŠIRNIJE  i u  PRILOGU pogledajte upute koje su važne za dolazak s djecom u ordinaciju školske i sveučilišne medicine, Kumičićeva 8.

Polazak u školu važan je trenutak u životu svake obitelji. Želimo da u djelu u kojem i mi sudjelujemo prođe za Vas i Vaše dijete što ugodnije i sigurnije, pritom poštujući mjere zaštite.

Srdačno vas pozdravljam,

Stručna služba škole

 

[OPŠIRNIJE]Liječnički pregled budućih prvašića
Jadranka Perković-Sušanj / datum: 7. 5. 2020. 12:16

Poštovani roditelji,

kao što vam je poznato, termini liječničkih pregleda (predviđeni za 8., 11. i 12. svibnja ) za buduće prvašiće  s upisnog područja naše škole  su  promijenjeni. O svemu ste obaviješteni i dobili nove termine iz ambulante školske medicine, Kumičićeva 8, broj telefona je 218-620.

Hvala na razumijevanju,

Stručna služba Škole  


[OPŠIRNIJE]Obavijest roditeljima o novim terminima sistematskih pregleda za upis u 1. razred
Jadranka Perković-Sušanj / datum: 15. 4. 2020. 13:24

Poštovani roditelji,

kao što vam je poznato, prvobitni termini liječničkih pregleda budućih prvašića -  školskih obveznika (predviđeni za ožujak ) s upisnog područja naše škole  su ODGOĐENI. Neki roditelji su već obavili preglede jer su termine imali prije odgode.  Novoutvrđene termine obveznih  sistematskih liječničkih pregleda naći ćete  u prilogu pod OPŠIRNIJE.  Obavit će se u prvoj polovici svibnja (prema priloženom rasporedu u kojem su navedeni  inicijali imena i prezimena djece zbog zaštite podataka). Djeca dolaze u Školski dispanzer, Kumičićeva 8, u pratnji roditelja odnosno skrbnika. Ukoliko zbog nekog razloga s djetetom  ne možete doći na termin koji je naveden možete se javiti na broj telefona 218-620.

Stručna služba Škole


[OPŠIRNIJE]Ankete za roditelje učenika 5. - 8. razreda
Jadranka Perković-Sušanj / datum: 9. 4. 2020. 19:41

Poštovani roditelji,

iza nas su četiri tjedna nastave na daljinu. Prateći rad u virtualnim učionicama stječemo dojam dobre suradnje, komunikacije između učenika i učitelja. Naravno,  bez podrške vas roditelja to ne bi bilo moguće.

Iznimno nam je važna vaša povratna informacija vezana uz nastavu na daljinu. Stoga vas molimo da nam date povratnu informaciju na način da ispunite anketu koja je anonimna.

Klikom na Opširnije naći ćete linkove na ankete za svaki pojedini razred.

Stručna služba škole


[OPŠIRNIJE]Obavijest učenicima i roditeljima
Neven Jerčinović / datum: 3. 4. 2020. 18:09

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je Upute o vrednovanju i ocjenjivanju u nastavi na daljinu, koje će uslijediti nakon Uskrsa, od 13. travnja 2020.godine. U privitku se nalazi tekst: Naglasci za roditelje/staratelje.


[OPŠIRNIJE]Radiodramske slušaonice za učenike
Neven Jerčinović / datum: 3. 4. 2020. 17:45

Hrvatska radiotelevizija u suradnji s Hrvatskom akademskom i istraživačkom mrežom Carnet realizirala je početkom listopada 2019. godine projekt radiodramske slušaonice za učenike, studente, učitelje, nastavnike te ostale članove akademske zajednice s edukacijskom namjenom za poučavanje i učenje.

Stranici možete pristupiti putem slijedeće poveznice:

https://skolazazivot.hr/radiodramske-slusaonice-za-ucenike/


[OPŠIRNIJE]Obavijest roditeljima i učenicima
Sonja Lefler / datum: 2. 4. 2020. 10:50

Dragi učenici i roditelji,

vjerujem kako se uspješno nosite s ovom neočekivanom situacijom i ostajete optimistični  u svakom smislu. S obzirom da nitko nije mogao biti spreman na ovakav izazov, mislim da se dobro svi skupa snalazimo, i učenici i učitelji, a i roditelji, sudeći prema svim do sada prikupljenim informacijama.

U trećem smo tjednu nastave na daljinu i očekujemo Upute za vrednovanje i ocjenjivanje u virtualnom okruženju od Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Prema uputama MZO, sljedeći tjedan će biti tjedan ponavljanja i planiranja.


[OPŠIRNIJE]Preporuke o organizaciji radnoga dana učenika tijekom održavanja nastave na daljinu
Neven Jerčinović / datum: 27. 3. 2020. 20:44

Poštovani učenici i roditelji,

ukoliko već niste sami rasporedili različite aktivnosti u vrijeme nastave od kuće, savjete o tome kako se što bolje organizirati možete naći na stranici:

https://skolazazivot.hr/preporuke-o-organizaciji-radnoga-dana-ucenika-tijekom-odrzavanja-nastave-na-daljinu/


[OPŠIRNIJE]Ministarstvo znanosti i obrazovanja aktiviralo je krizne timove za psihološku podršku učenicima, njihovim roditeljima i učiteljima, a na internetskoj stranici Škole za život dostupni su savjeti Društva za psihološku pomoć.
Neven Jerčinović / datum: 24. 3. 2020. 10:12

Link na stranicu:

https://skolazazivot.hr/podrska-nakon-teskog-dogadaja/


[OPŠIRNIJE]OSVRT NA PROTEKLI TJEDAN NASTAVE NA DALJINU
Jadranka Perković-Sušanj / datum: 23. 3. 2020. 10:13

Informacije za učenike i roditelje


pogledajte pod OPŠIRNIJE.


[OPŠIRNIJE]OBAVIJEST RODITELJIMA DJECE KOJA SU PRIJAVLJENJA ZA UPIS U PRVI RAZRED
Jadranka Perković-Sušanj / datum: 20. 3. 2020. 12:06

Poštovani roditelji budućih prvašića,

s obzirom na trenutačnu situaciju, do 4. svibnja 2020. obustavljaju se sve aktivnosti vezane za upise u prvi razred osnovne škole,  uključujući i sistematske  preglede kod školskog liječnika.

O novim terminima  na vrijeme ćete biti obaviješteni putem internetske stranice škole.

Hvala vam na razumijevanju,

Stručna služba škole


[OPŠIRNIJE]Obavijest roditeljima i učenicima
Sonja Lefler / datum: 18. 3. 2020. 10:19

S obzirom na probleme pri otvaranju većine aplikacija koje koristimo u nastavi na daljinu, skrećemo pozornost da se u gotovo svim slučajevima to događa zbog preopterećenosti sustava. Ukoliko ste do sada u prvim prijavama bili uspješni, to dokazuje da nije greška u vama, vašopj lozinci i sl., već u sustavu.

Stoga Vas molim da pokušavate u različita doba dana, budući da je, bar za sada, u jutarnjem terminu sustav najviše opterećen i najčešće dolazi do problema. 

Sretno. 


[OPŠIRNIJE]VAŽNA OBAVIJEST za sve učenike i roditelje
Neven Jerčinović / datum: 17. 3. 2020. 11:43

Zadovoljstvo nam je istaknuti kako se 99% učenika naše škole uspješno uključilo u rad virtualnih učionica.

Skrećemo pozornost učenicima, ali i roditeljima, da pažljivo čitaju upute učitelja, i nekoliko puta ako je potrebno. Prijava učenika u virtualne učionice je vidljiva, te će razrednici znati tko od učenika sudjeluje i koliko vremena. Učenici koji ne potvrde razredniku svoje sudjelovanje u virtualnoj učionici povratnim pozdravom ili odgovorom svakog dana, trebat će opravdati izostanke.


[OPŠIRNIJE]Obavijest za učenike i roditelje o organizaciji nastave na daljinu - virtualne nastave
Neven Jerčinović / datum: 16. 3. 2020. 12:26

Poštovani učenici, roditelji/skrbnici,

U nastavku obavijesti, nalazi se plan održavanja nastave u predstojećem periodu učenja na daljinu.

Razredna će se nastava održavati u suradnji s Hrvatskom radiotelevizijom na 3. programu i uz kanale komunikacije za koje su se odlučile učiteljice razredne nastave (Viber, WhatsApp, e-mail….).

Predmetna će se nastava održavati prema uputama predmetnih učitelja, što učenici trebaju pratiti u virtualnim razredima kojima pristupaju koristeći se AAI identitetom. OŠ Trsat će u navedenom razdoblju održavati nastavu na daljinu prema uobičajenom rasporedu sati OŠ „Trsat“.

Popis linkova na virtualne razrede:

5. razred http://bit.ly/2U7ETht

6. razred http://bit.ly/3aW0m3r

7.a razred http://bit.ly/33iaL7a

7.b razred http://bit.ly/2U5XV7K

8. razred http://bit.ly/2IQCbaR

 

Ako učenik nije bio aktivan cijeli dan u virtualnom razredu, njegov izostanak treba opravdati razredniku.

Pozivamo učenike i roditelje/skrbnike da osim na mrežnim stranicama OŠ Trsat, obavezno prate obavijesti i na mrežnim stranicama Ministarstva znanosti i obrazovanja: https://mzo.gov.hr/vijesti/8 kao i na mrežnim stranicama Škole za život: https://skolazazivot.hr/raspored/ .

Ukoliko dođe do pucanja sustava, sva će komunikacija ići putem e-maila. Popis e-mail adresa učitelja nalazi se u privitku.


[OPŠIRNIJE]Obavijest Grada Rijeke o obustavi programa i projekata u osnovnim školama od 16. ožujka 2020.
Sonja Lefler / datum: 13. 3. 2020. 18:11

Poštovani roditelji,

temeljem obavijesti Odjela za školstvo Grada Rijeke koju smo dobili danas, nakon Odluke Vlade RH o obustavi odgojno-obrazovnog procesa u školama na dva tjedna, obavještavam Vas da se "odgađaju i sve aktivnosti, odnosno programi i projekti Grada Rijeke koji se provode u školama, a isto se odnosi i na produženi boravak i cjelodnevni odgojno obrazovni rad. Mjere su uvedene kako bi se rizik eventualnog prijenosa virusa smanjio na najmanju moguću mjeru."

                                                                                         Sonja Lefler

 


[OPŠIRNIJE]VAŽNA obavijest za učenike i roditelje – škola na daljinu od 16. ožujka 2020.
Neven Jerčinović / datum: 13. 3. 2020. 14:53

Molim učenike i roditelje da pročitaju upute Ministarstva znanosti i obrazovanja pristigle tijekom ranog popodneva o obustavi nastave od 16.03.2020. i organizaciji škole na daljinu. Također molim učenike i roditelje da prate informacije u javnim medijima, kao i na stranici škole, te da ih se pridržavaju.


[OPŠIRNIJE]Obavijest o dokumentima dostavljenjim od MZO i HZJZ
Neven Jerčinović / datum: 28. 2. 2020. 15:09

MZO i HZJZ dostavili su odgojno - obrazovnim ustanovama preporuke postupanja vezano uz nCoV bolesti koje se nalaze u prilogu.


[OPŠIRNIJE]Županijsko prvenstvo Školskih sportskih društava osnovnih škola u košarci u školskoj godini 2019./2020. za dječake
Jadranka Perković-Sušanj / datum: 13. 2. 2020. 12:25

Natjecanje je održano u srijedu, 12. veljače 2020. godine, u Dvorani Dinko Lukarić u Rijeci, na adresi Kozala 37, s početkom u 9:00 sati, u organizaciji Saveza školskih športskih društava Primorsko-goranske županije.

Za OŠ Trsat nastupili su sljedeći sportaši:

 1. Bruno Delpin – broj: 10 (učenik 7.b razreda)
 2. Sven Haramina – broj: 14 (učenik 7.b razreda) - kapetan
 3. Duje Perković – broj: 13 (učenik 7.b razreda)
 4. Emanuel Čaić – broj: 7 (učenik 8. razreda)
 5. Neven Karajković – broj: 8 (učenik 8. razreda)
 6. Andro Vodopija – broj: 4 (učenik 8. razreda)
 7. Luka Skočilić – broj: 12 (učenik 8. razreda)

Savez školskih športskih društava Primorsko-goranske županije, nagradio je momčadi peharima i medaljama, a OŠ „Trsat“ osvojila je 3. mjesto.

 


[OPŠIRNIJE]Upis u Malu školu NLP-a za tinejdžere
Jadranka Perković-Sušanj / datum: 11. 2. 2020. 14:35

Poštovani roditelji,

slobodni smo Vas informirati o programu koji bi mogao zanimati učenike starijih  razreda.

Radi se programu "Mala škola NLP-a - neurolingvističkog programiranja za tinejdžere", što se održava od 3. ožujka do 19. svibnja u udruzi eMotiva u Rijeci, Zanonova 1. Program je namijenjen učenicima koji žele usvojiti nove načine učenja i komunikacije, povećati samopouzdanje te se uspješnije nositi s izazovima odrastanja.

Sastanak za zainteresirane roditelje bit će održan u utorak, 18. veljače u 18 sati.

Pod opširnije su i detaljne informacije.

 


[OPŠIRNIJE]Gradsko prvenstvo Školskih sportskih društava osnovnih škola u košarci u školskoj godini 2019./2020. za dječake
Jadranka Perković-Sušanj / datum: 10. 2. 2020. 11:50

Natjecanje je održano u utorak, 4. veljače 2020. godine, u Dvorani „Nafta“ u Rijeci, na adresi Ulica Slaviše Vajnera Čiče 13, s početkom u 9:00 sati u organizaciji Saveza školskih športskih društava Grada Rijeke.

Za OŠ Trsat nastupili su sljedeći sportaši:

 1. Bruno Delpin – broj: 10 (učenik 7.b razreda)
 2. Sven Haramina – broj: 14 (učenik 7.b razreda) - kapetan
 3. Duje Perković – broj: 13 (učenik 7.b razreda)
 4. Emanuel Čaić – broj: 7 (učenik 8. razreda)
 5. Neven Karajković – broj: 8 (učenik 8. razreda)
 6. Andro Vodopija – broj: 4 (učenik 8. razreda)
 7. Luka Skočilić – broj: 12 (učenik 8. razreda)

Savez školskih športskih društava Grada Rijeke nagradio je momčadi peharima, a OŠ „Trsat“ osvojila je 2. mjesto i time stekla pravo sudjelovanja na Županijskom prvenstvu Školskih sportskih društava osnovnih škola u košarci.


[OPŠIRNIJE]Podrška roditeljima tijekom prijelaza i prilagodbe u dječjem vrtiću i osnovnoj školi
Jadranka Perković-Sušanj / datum: 10. 2. 2020. 11:32

Poštovani roditelji,

U četvrtak, 20. veljače 2020.,  od 17,30h do 19,30h, u  OŠ Trsat održat će se interaktivno predavanje na temu: Podrška roditeljima  tijekom prijelaza i prilagodbe u dječjem vrtiću i osnovnoj školi.

Prijelazna razdoblja i prilagodbe djece tijekom prijelaza iz poznate u nepoznatu sredinu, iz roditeljskog doma u dječji vrtić i/ili iz dječjeg vrtića u osnovnu školu, predstavljaju pravi izazov, kako za djecu, tako i za roditelje. S obzirom da je osnažen roditelj najbolja podrška svojem djetetu tijekom ovih izazovnih perioda u djetinjstvu, od iznimne su važnosti podrška i suradnja s odgajateljima, učiteljima i stručnim suradnicima u vrtiću i osnovnoj školi.

Kakva su iskustva roditelja tijekom prijelaza i prilagodbe njihove djece u dječjem vrtiću i osnovnoj školi? Kakva pitanja imaju roditelji? Raspolažu li svim važnim informacijama za uspješnu prilagodbu njihovog djeteta/djece u dječjem vrtiću i/ili osnovnoj školi? Koja je najbolja podrška roditeljima?

Tijekom interaktivnog predavanja nastojat ćemo odgovoriti na postavljena pitanja roditelja.

Nositelji aktivnosti:

izv. prof. dr. sc. Sanja Tatalović Vorkapić, Jadranka Perković-Sušanj, pedagoginja, Radmila Bajić, pedagoginja,  Tanja Đoić, psihologinja


[OPŠIRNIJE]Prijave za upis u 1. razred Osnovne škole „Trsat“ u školskoj 2020./2021. godini
Jadranka Perković-Sušanj / datum: 16. 1. 2020. 13:49

Poštovani roditelji,

pozivamo vas da od ponedjeljka, 27. siječnja do petka, 31. siječnja 2020. izvršite  prijavu vašeg djeteta  za upis u Osnovnu školu „TRSAT“.

Prijave za upis djece obavljat će se  u ponedjeljak, utorak, četvrtak i petak od 8:30 - 14:30 sati,  a u srijedu od 8:30 – 18:30 sati  u tajništvu  škole.

Školski obveznici su djeca rođena od 1. travnja 2013. do 31. ožujka 2014. godine.

Roditelj, odnosno, staratelj prijavljuje dijete u osnovnu školu kojoj dijete pripada prema upisnom području.  

Roditelji koji žele upisati dijete u školu izvan svog upisnog područja prijavljuju dijete  u  školu kojoj dijete pripada prema upisnom području, a u školu koju su izabrali za upis dostavljaju  obrazac „zahtjeva“.  

Ostale informacije pogledajte pod OPŠIRNIJE!

 


[OPŠIRNIJE]Obavijest vezana za realizaciju škole u prirodi učenika 3. i 4. razreda
Neven Jerčinović / datum: 11. 1. 2020. 08:34
U javnom pozivu  3/2019. došlo je do slučajne i nenamjerne pogreške u rubrici 10. c) Vodiča za razgled grada (lokalni vodiči u Splitu i Šibeniku). Umjesto toga tražimo lokalnog vodiča za Šibenik i Zadar. 
Iz tog razloga u rubrici  12. u kojoj piše -Dostava ponuda -Rok dostave ponuda je 13.1.2020. javno otvaranje ponuda održat će se u Školi dana 16.1.2020.; produljuje se rok za dostavu ponuda do 17.1.2020. godine, a otvaranje ponuda održat će se 23.1.2020. godine.

[OPŠIRNIJE]Obavijest učenicima i roditeljima o nadoknadi nastavnih dana
Sonja Lefler / datum: 20. 12. 2019. 11:38

U skladu sa suglasnošću Ministarstva znanosti i obrazovanja, obavještavam Vas da će se nadoknada nastavnih dana održati:

23. 12. 2019., ponedjeljak

7.01. - 11.01. 2020. (u subotu, 11.01.  prema satnici od ponedjeljka)

14.04. - 17.04.2020.

12.06. 2020.

18.06. i 19.06. 2020.

Svi rodiitelji čija djeca neće moći radi ranije dogovorenih obveza pohađati nadoknadu nastave, trebaju uputiti zamolbu - razrednici do 3 dana izostanka, ravnateljici do 7 dana izostanka.


[OPŠIRNIJE]Obavijest učenicima i roditeljima o mogućnosti nadoknade nastavnih dana
Sonja Lefler / datum: 5. 12. 2019. 12:45

Poštovani,

ponajprije Vam zahvaljujem na podršci koju ste nam pružali tijekom prosvjeda prosvjetnih djelatnika koja nam je iznimno puno značila.

Propušteno valja nadoknaditi, te smo planirali termine nadoknade za većinu kojih moramo dobiti suglasnost.

Temeljem obavijesti Ministarstva znanosti i obrazovanja, škola može nenastavne dane planirati kao nastavne te održati nadoknadu nedostatnog nastavnog dana. 

Stoga će se ove subote, 7. 12. 2019., održati nastava prema redovnom rasporedu za ponedjeljak za sve razrede.

Produženi boravak se neće održati.

 

 


[OPŠIRNIJE]Obavijest roditeljima i učenicima o prestanku štrajka prosvjetnih djelatnika
Sonja Lefler / datum: 2. 12. 2019. 17:21

Poštovani roditelji i učenici,

kako je objavljeno u medijima tijekom današnjeg poslijepodeva, postignut je sporazum između Vlade RH i sindikata prosvjetnih djelatnika. Time su se stvorili uvjeti za prestanak šrajka s današnjim danom.

Stoga Vas obavještavam da će se sutra održati nastava za sve učenike prema redovitom rasporedu, kao i produženi boravak.

 

 


[OPŠIRNIJE]Obavijest roditeljima i učenicima o štrajku djelatnika Škole
Sonja Lefler / datum: 19. 11. 2019. 11:41

Poštovani učenici i roditelji,

kako ste vjerojatno već informirani, Sindikat hrvatskih učitelja donio je odluku na temelju provedenog referenduma među članovima Sindikata da cirkularni štrajk prerasta od današnjeg dana u frontalni štrajk.

Dosadašnji model štrajka po županijama mijenja se u štrajk svih škola u svim županijama u Republici Hrvatskoj, od sutra, 20.11.2019. do ispunjenja zahtjeva.

Molim roditelje da prate sredstva javnog priopćavanja radi novih informacija.

Za sve dodatne informacije, molim Vas da se obratite tajništvu škole.


[OPŠIRNIJE]Obavijest roditeljima i učenicima o štrajku djelatnika Škole
Sonja Lefler / datum: 18. 11. 2019. 12:42

Poštovani učenici i roditelji,

temeljem dostavljene obavijesti Sindikata o najavi štrajka u Školi, obavještavam Vas da u utorak, 19.11.2019. godine neće biti redovne nastave zbog štrajka djelatnika Škole.

Molim roditelje da prate sredstva javnog priopćavanja radi mogućih novih informacija.

Za sve dodatne obavijesti obratite se u tajništvo Škole.

Sonja Lefler


[OPŠIRNIJE]Obavijest roditeljima i učenicima o štrajku djelatnika Škole
Sonja Lefler / datum: 4. 11. 2019. 11:40

Poštovani roditelji i učenici,

temeljem dostavljene obavijesti Sindikata o najavi štrajka u školi, obavještavam Vas da u utorak,. 5.11.2019. neće biti redovne nastave zbog štrajka djelatnika škole.

Također, najavljen je opći štrajk prosvjetnih djelatnika  i obustava rada u cijeloj državi u srijedu, 6.11.2019., te ni tada neće biti redovne nastave.

Budući da su pregovori u tijeku, molim Vas da pratite sredstva javnog informiranja u kojima će se objaviti moguće promjene.

Sonja Lefler


[OPŠIRNIJE]Obavijest roditeljima i učenicima
Sonja Lefler / datum: 25. 10. 2019. 09:15

Poštovani roditelji,

temeljem dostavljene obavijesti Sindikata o najavi štrajka u osnovnim školama, obavještavam Vas da u ponedjeljak, 28. listopada 2019. neće biti redovne nastave ubog štajka djelatnika škole.

Učenici neće snositi nikakve posljedice zbog nedolaska u školu tijekom štrajka.

Dan kruha, planiran za ponedjeljak odgopdit će se za srijedu, 30.10.2019.

Molim roditelje da prate sredstva javnog informiranja, budući da će biti javno objavljeno ukoliko bude ikakvih promjena.

Za sve informacije obraite se u tajništvo škole.

Sonja Lefler


[OPŠIRNIJE]Obavijest roditeljima i učenicima
Sonja Lefler / datum: 18. 10. 2019. 12:14

Poštovani roditelji i učenici, 

prema obavijesti poslodavca o najavi štrajka u osnovnim školama, u ponedjeljak, 21. listopada 2019. neće biti redovne nastave zbog štrajka  djelatnika OŠ "Trsat".

Učenici 2a,2b i 3. razreda bez obzira na to, prema ranijem dogovoru idu na terensku nastavu u Popovića mlin, te dolaze u školu u 7,45h , a njihov se povratak očekuje oko 12,30.

Učenici koji ne dođu u školu neće za to snositi nikakve posljedice. 

Molim roditelje da prate informacije o štrajku koje se objavljuju u medijima, za slučaj naknadnih promjena.

Za sve informacije možete se obratiti tajništvu i/ili ravnateljici telefonom ili mailom.

Sonja Lefler


[OPŠIRNIJE]Obavijest roditeljima i učenicima
Sonja Lefler / datum: 17. 10. 2019. 11:57

Poštovani roditelji i učenici OŠ "Trsat",

prema zaprimljenoj Obavijesti poslodavcu o organizaciji i načinu provedbe štrajka u osnovnoškolskoj ustanovi, u petak, 18.10.2019. neće biti redovne nastave zbog štrajka djelatnika Škole.

Učenici neće snositi nikakve posljedice zbog nedolaska u školu tijekom sutrašnjeg dana.

Budući da se terenska nastava 1a i 1b razreda zbog organizacijskih razloga nije mogla odgoditi u posljednji tren, učenici 1a i 1b razreda sa svojim učiteljicama dolaze u školu u normalno vrijeme, te oko 9 h kreću u Martinovo selo. Povratak se očekuje oko 12,30.

Za sva pitanja i informacije, možete se obratiti u tajništvo škole ili ravnateljici telefonom ili mailom.

Ravnateljica:

Sonja Lefler

 


[OPŠIRNIJE]Roditeljski sastanak za produženi boravak
Sonja Lefler / datum: 11. 9. 2019. 09:55

U četvrtak, 12. rujna 2019. u 17,00 h održat će se roditeljski sastanak za produženi boravak.

Obavještavamo roditelje koji neće biti u mogućnosti prisustvovati sastanku da za upisivanje djeteta u PB i sklapanje ugovora sa Školom trebaju donijeti dokaz da su oba roditelja zaposlena. Kao dokaz treba priložiti formular s HZMO (Mirovinsko, Slogin kula bb, Rijeka) o STAŽU OSIGURANJA  do 16. 09.2019.

                                                                                                     Sonja Lefler


[OPŠIRNIJE]Obavijest o početku nastavne godine 2019./2020.
Josipa Andrušić / datum: 29. 8. 2019. 11:58

Poštovani roditelji,

Osnovnu školu „Trsat“ u školskoj godini 2019./2020. pohađat će 206 učenika u 12 razrednih odjela .

U prvi razred upisano je 28 učenika koji će pohađati  dva razredna odjela, 1.a i 1b. 

Prijem učenika prvih razreda biti će u ponedjeljak, 9.rujna u 10h, dok će svi ostali učenici doći u školu u 8h. Za sve učenike održat će se 2 nastavna sata, i to satovi razrednika.

Svim učenicima i njihovim roditeljima želimo sretan početak nove nastavne godine, u kojoj ćemo svi zakoračiti u „Školu za život“.

                                                                                                                              Ravnateljica Sonja Lefler

 


[OPŠIRNIJE]Odluka o odabiru novih udžbenika za 1. 5. i 7. razred
Josipa Andrušić / datum: 5. 7. 2019. 18:39

Na temelju čl. 10. st. 6. Zakona o udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima za osnovnu i srednju školu (NN 116/18), u skladu sa odlukama učitelja razredne nastave te stručnih aktiva predmeta na razini škole donose se 

 ODLUKE o izboru udžbenika za 1., 5. i 7. razred

Popis odabranih udžbenika sastavni je dio ove odluke

Više pogledati pod Opširnije u priloženim dokumentima 


[OPŠIRNIJE]POZIV na dostavu ponuda u postupku jednostavne nabave – Nabava udžbenika obveznih predmeta za 1., 5. i dio 7. razreda, izbornih predmeta od 1. do 8. razreda i udžbenika za prilagodbu programa za učenike Osnovne škole „Trsat“ u Rijeci u 2019. godini“
Josipa Andrušić / datum: 5. 7. 2019. 17:31

POZIV

na dostavu ponuda u postupku jednostavne nabave – „Nabava udžbenika obveznih predmeta za 1., 5. i dio 7. razreda, izbornih predmeta od 1. do 8. razreda i udžbenika za prilagodbu programa za učenike Osnovne škole „Trsat“ u Rijeci u 2019. godini“

CPV – 22112000-8

Evidencijski broj nabave 2/2019.


[OPŠIRNIJE]Podnošenje zahtjeva za podmirenje troškova marende i obroka u produženom boravku u 2019./2020. školskoj godini
Jadranka Perković-Sušanj / datum: 28. 6. 2019. 08:33

Poštovani roditelji,

od 17. lipnja do 20. rujna 2019. godine, od 8 i 30 do 15 i 30 sati , podnose se zahtjevi  za podmirenje troškova marende i obroka u produženom/cjelodnevnom  boravku učenika osnovnih škola. Zahtjevi uz prateću dokumentaciju podnose se u šalter salu Gradske uprave, šalteri br. 4 i 5, Titov trg 3.

Više o socijalnom programu pročitajte u prilogu.


[OPŠIRNIJE]Odluka o odabiru udžbenika
Josipa Andrušić / datum: 27. 6. 2019. 20:39

U prilogu objavljujemo odluku o odabiru najpovolinije ponude u postupku jednostavne nabave udžbenika obveznih predmeta za učenike Osnovne škole "Trsat" Rijeka


[OPŠIRNIJE]POZIV na dostavu ponuda u postupku jednostavne nabave – „Nabava udžbenika obveznih predmeta za učenike Osnovne škole „Trsat“ u Rijeci u 2019. godini“
Josipa Andrušić / datum: 7. 6. 2019. 17:44

U prilogu nalazi se POZIV i  svi ostali pripadajući obrasci.

POZIV

na dostavu ponuda u postupku jednostavne nabave – „Nabava udžbenika obveznih predmeta za učenike Osnovne škole „Trsat“ u Rijeci u 2019. godini“

CPV – 22112000-8

Evidencijski broj nabave 1/2019.

 

 


[OPŠIRNIJE]UPIS U 1. RAZRED OSNOVNE ŠKOLE ZA ŠKOLSKU 2019./2020. GODINU
Jadranka Perković-Sušanj / datum: 5. 6. 2019. 09:43

 

Poštovani roditelji!

Roditeljski sastanak i upisi u 1. razred za školsku 2019./2020. godinu održat će se u našoj školi u srijedu,  12.  lipnja 2019.,  u 17.00 sati.

Sa sobom treba donijeti:   

1. Obrazac 5 – Mišljenje o utvrđenom psihofizičkom stanju djeteta za upis u  prvi razred osnovne škole (preuzet ćete ga u našoj školi na roditeljskom sastanku);

Napomena: roditelji s drugih upisnih područja preuzet će Obrazac 5 u  školama u kojima su proveli upisni postupak i donijeti ga na upis

2. Kopiju rodnog lista djeteta (ukoliko ga  niste donijeli prilikom prijave djeteta)

3. Kopiju osobne iskaznice jednog roditelja (ukoliko ju  niste donijeli prilikom prijave djeteta)

Roditelji koji ne mogu doći na planirani roditeljski sastanak moći će obaviti upis djeteta do petka, 14. lipnja 2019., od 9 do 12 sati.

 

Radujemo se susretu s vama i budućoj suradnji!

 

Stručna služba škole


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju